fredag

Vill vi köpa vin på systemet?

Att många i Sverige verkar vara mer och mer tveksamma till vårt monopol kring alkohol kan vi nog vara överens om. Det faktum att systembolaget är den enda butiken som har rättigheter att sälja alkohol verkar irritera fler och fler svenska medborgare.

Men hur kommer egentligen detta? För visst finns det både fördelar och nackdelar med vårt kära systembolag. Många menar ju bekant att om systembolaget kommer att försvinna, ja då kommer utbudet att försämras markant. Exakt varför det skull vara så är oklart, men man menar väl helt enkelt att fler kommer välja att sälja exempelvis vin, utan att egentligen veta så mycket om vad som är bra och dåliga viner.

Andra menar däremot att fler kommer vilja att sprit och alkohol på allvar, genom att köpa in det finaste och godaste vinerna. Detta är dock någonting man inte heller kan vara söker på. Men då forum som Wineworld finns, som bibehåller all typ av kunskap kring till exempel goda viner så behöver man nog inte oroa sig för det. För faktum är ju att det finns ett väldigt stort intresse kring exempelvis vin och whisky, så utbudet kommer med all säkerhet inte att försämras.

Dags att köpa julklappar!

Nu när det börjar nalkas inför julen så är det många som redan nu börjar komma in i julklappstänket. Och många av er har kanske både en egen familj och en gigantisk släkt, så det är många som ska tillfredställas och många klappar som ska köpas in. Just därför så gäller det att redan nu komma in i julklappstänket och se till att börja rodda inför julafton.

Men, detta är ju dock ingen räckmacka då vi nog alla är medvetna om den julhetsen som råder både i butiker och i köpcentrum. För vi vet väl alla hur stressad tillvaron blir dagarna innan jul? Och ofta är det massa andra saker som också ska ordnas förutom just klapparna. Tänk om det fanns en lösning att behöver slippa besöka varje leksaksbutik i vartenda köpcentrum.

Nu finns det tack och lov äntligen det. Dodde är en stor leksaksbutik på nätet som har alla möjliga sorters leksaker till barn i alla åldrar. Så istället för att ta bilen och stressa iväg en lördag, kan du helt enkelt bara placera dig framför datorn där hemma. Klicka dig in på Dodde och handla alla julklappar till barnen på en och samma gång. äntligen så slipper du all julstress vi alla fasar inför så mycket. Har du tur så kanske det blir en lugn jul i år?