torsdag

Små krediter inför jul

Så här inför julen så är det mycket saker som ska fixas och donas. Och den kanske mest centrala punkten under julen är ju helt klart alla julklappar som ska inhandlas. För fram till dess att det är självaste julafton, så springer hela Sverige runt som skållade råttor i jakt efter den där perfekta julklappen.

Men i de flesta fall så är det inte bara en klapp som ska inhandlas utan en hel drös av gåvor till familjen och tjocka släkten. Detta kräver i sin tur att man har pengar för att kunna köpa de julklappar man vill ge bort. Men att få pengarna att räcka till är inte alltid det lättaste, och därför så är det en hel del som tar små krediter. Inte främst för sin egen skull, utan kanske främst till barnen och sin familjs skull.

För de flesta föräldrar vill ju så klart att deras barn ska få en mysig och minnesvärd jul i år också, med allt vad det innebär. Så att därför ta en mikrokredit eller två behöver inte vara helt fel. Ibland kan man få göra ett undantag, och då är julen det bästa tillfället att göra det på.